igen..

idag var jag också sjuk. jag fick migrän och det är så jävla jobbigt men syns i morgon

rida !

hejsan !

ikväll så har jag varit och ridigt och det var vell kul. vi hade f.hoppning och ja hade marquis och det var stort men jag börjar bli van.

har precis dusschat och ska snart gå och äta något för att jag är grymt hungrig för att det vart jätte god middag men inte den bästa och nyttigaste lr så men vem bryr sig om det när deen är skiiit good ! :D


kramar syns i morgon !

 en gammal bild när jag och klassen åkte skridskor inte den snyggaste så jag bjuder på den.. !


bild

här får ni en bild som jag tog förra veckan :)



SJUK !

idag så är jag sjuk som ni märker. det suger att vara sjuk speciellt när man har migrän för att man ser ju inte nåntingn och det suger verkligen...sedan innan jag gick hem idag så fick jag reda på av min b.rektor att vi ska ha ett so-förhör i morgon och hon akn ju fan inte ge oss ett förhör när vi inte ens har haft om dem sakerna så amn kan ju inget heller sedan har vi varit på prao i 2 veckor och när man kommer tillbaka så är hon hemma med ett sjuktbarn och då kan man ju inte ge oss ett j*vla förhör det fattar hon ju själv ! åhh jag hatar verkligen den läraren men inte bara för det här. hon gör alltid knäppa saker och sedan så är hon ju skit virrig :S åhh jag hoppas verkligen att vi får en ny lärare i det ämnet.

kramar




p.s

skönt att snön är borta och snart så kommer sommaren !

IDAG !

idag har jag vart i skolan det var inte alls tråkigt för att när man har varit på en prao så vill man verkligen inte komma tillbaka till skolan.. Filippa mådde inge bra idag så hon åkte lr hon gick hem efter lunch, det var tråkigt men det händer ju ibland. skolan gick segare när on inte var där. efter skolan gick alla tjejer i klassen ner förutom celina och filippa. vi fikade och sedan gick runt och tittade i affärer. det var rätt så roligt, vi gick in på konsum och där hade dem lotteri och då så köpte linnea lite lotter  och vann några oxå. så sedan åkte resten av tjejerna hem med busen, linnea gick och ajg gick till min pappas jobb där jag ortfarande är för att vi ska sedan vidare till farfar och e honom en sak som jag ska ge honom som han förtjänar ! jag hoppas att ni har haft en bra dag och jag har ju startat en ny blogg men om ni inte gillar den så behöver ni inte läsa den lr säga något för att ag bryr mig inte.. !
puss o kram

NY BLOGG !

hejsan allihopa !

nu har jag gjort en ny blogg för att den andra var så jobbig att stava till men jag får se hur länge jag håller på med denna men det blir vell inte så jätte länge tror jag för att det är ju inte direkt det roligaste att blogga för att man har ju andra saker för sig oxå :D

Välkommen till min nya blogg!