hemma från träning.

asså jag orkar inte med hennes just nu !

det gick vell sådär på träning idag men jag hade det kul och jag mulade nina men jag vart nästan mulad men bara ner knuffad för att jag skulle knuffa nina och då hängde jag med men nu är det fixat och hon vart MULAD HAHAHAH !!

broder :)

hejsan !
just nu sitter jag vid min broders dator för att den är mycket roligare att hålla på med för att han har en webcam och det är roligt !! men ja nu är jag hemma efter en skoldag och snart så ska jag åka iväg och träna och efter det så måste jag hem och plugga, mindre roligt :S men man måste plugga för att kunna göra det man vill i framtiden ju, hehe men jag har ju vart och tittat på gymnasiemässan och vem vet det kanske blir internat för mig men ja vi får se med det för att jag måste först åka och titta på den skola och det hoppas jag att vi gör också för att det skulle vara skönt att komma bort, jag älskar verkligen att få post och idag så fick jag ett litet paket i brevlådan.. undra vad det kan vara . hoppas att det är någor roligt för att då blir jag GLAD !
FOTO: min broders webcam på datorn och ja jag bjuder på de här och jag är inte alls seriös på bilderna heller men jag bjuder på dem :D

Studion

hejsan !

just nu sitter jag i studion och väntar på att en lärare ska komma och då ska jag pluga SO för att vi har SO-prov och det suger och det handlar om 1-världskriget och det är piss tråkigt !! aja hörs mer när jag kommer hem idag !!

NO plugg !! :D

hejsan !

det vart inte alls mycket plugg idag men hehe jaja. hoppas att det går bättre i morgon då men då får jag hjälp av pappa så ja jag tror det  men ja ikväll blir det mys framför tv:n. jag ska nog göra en kopp varm choklad och äta något gott till det för att det förtjänar man i detta väder !! jag ska försöka att få upp min header men vi får se hur det blir med det med tanke på min tekniska sida hehe . men ja mer har jag kanske inte att skriva eller jo jag kan säga så har DET VAR JÄTTEJÄTTE ROLIGT PÅ GLOBEN !!  ska gå nästa gång men jag har fått en jättejätte bra ide´ så vem vet den kanske kommer att funka och då kommer jag verkligen bli superduper glad !! måste verkligen se till att den funkar !!

ha ha

hejsan !

idag så har jag vart på lucia träning därför det bli ett sent inlägg så ja men här är jag nu. idag har jag vart i skolan som vanligt :D det var inte alls kul i skolan idag fast bara lite kanske men det händer inte ofta x) ja det blåser sjukt mycket ute och det suger för att jag vill ju ut och fotta för att då kan jaggöra det istället för plugg men nej det vart att plugga SO och det suger ! tycker verkligen om det ämnet men inte med den ****läraren !! kan hon inte bara fatta ett hon är helt ** och ingen tycker om henne men NEJ hon fattar verkligen inte sånt.. hon pajar ju för oss. jag har hamnat i många konflikter med henne ellefall och det är jag nog inte direkt ensam om.. åhhh





FOTO: jag och det är den där knasiga filippa x)

P.s
hörs nog senare om jag inte drunknar i plugg :(


Globen !!!

hejsan !

idag är jag i globen hela dagen och jag har nog inte kameran med mig :D :D

tävling !!

den som gissar rätt får en länkning så det är först till kvarn och sedan så har ni till på måndag !!
skicka budskapet vidare tack tilla ndra bloggare !! :D





haha jag vet den är jätte lätt !!

två bilder, första bilderna med min kamera-09



FOTO: jag de första med min kamera

Can anybody see me ?

ibland känns det så ? :O

åhh neeej !

hejsan !

jag hade skrivit långt och så bara klickar jag det :(

men berättar lite kort, men ja igår så hade jag det trevligt. gjorde massor verkligen menmen det måste man ju göra ibland, idag så var jag på gymnasiemässan och vem vet det kanske blir internat för mig :P men då flyttar jag till strömsolm, annars blir det en vanlig skola, men vi har haft ljusstöpning idag också och det var trevligt :D men ja orkar inte berätta allt nu när man råkade radera, åååhhhh hatar verligen när det blir så.

Gymnasie mässan / fotomässan !!

hejsan !

nu drar jag på det !! :D hörs senare , berättar mer då :D

slutade tidigt!

hallo !

idag hade jag bara 2 1/2 lektion idag för att jag ska gör en sak med familjen så jag slutade vid lunch idag :D men jag kan tyvär inte berätta här i bloggen. det är inte så viktigt för er så ja. men igår så hann jag inte blogga så mycket men ja det ska bli bättre idag hoppas jag men snart ska vi åka med min familj så jag bloggar mera när jag kommer tillbaka, bra va !?! :D hejsvejs så länge !!

P.s

ni ser att det börjar hända saker med bloggen, ellefall min design :D
jag har jättejätte snälla människor som hjälper mig !

hatar rubriker

hallo !

jag hatar rubriker för att när man typ har skrivit allt så har man inget att skriva sedan !

men idag blir det dåli uppdatering för att jag har lucia träning efter skolan så ja och sedan så får jag äntligen träna idag :D men jag måste ta det lugnt.. menmen det kommer nog inte att hända, hehe. men just nu så sitter jag i studion och väntar på att vi ska börja men i morgon ska jag på fotomässan och gymnasiemässan :D hoppas att det kommer gå bra för oss då !! många kramar så får ni ha en bra dag i kylan, hehe nu lät jag som en vuxen, fy o blää för det.

kläder..?

hallo !

ja just nu så sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig i morgon, det är ju så svårt för att jag har kläder men jag vet inte vilket klädesplagg jag ska ha och vilket och undrar vilket som jag vill ha på mig  men jag tror nog lite vad jag ska ha på mig ellefall och det är bra

hejsan !

just nu sitter twilight filmen och rullar medans jag håller på vid datan. jag har sett den så mycket så ja jag har inget viktigt att se på den :P haha. men ja idag har jag i princip chattat med www.paullinas.blogg.se hela dagen ! så ja det är typ det, men vi hörs nog sedan :D

så sjukt hemskt !!

Alva, 7, blev ihjältrampad

Alva Franzén, 7, trampades ihjäl på ridskolan den 14 november.
I söndags avled en 17-årig flicka i en ridolycka. Båda händelserna utreds nu av polis.Även svenska ridsportförbundet har kopplats in för att se om det finns säkerhetsbrister.
- Det här är det värsta man kan vara med om som förälder, säger Alvas pappa Jonas Franzén.
Fakta

13 000 RIDOLYCKOR VARJE ÅR


Ridsporten har nära en halv miljon utövare och är enligt räddningsverket på tredje plats när det gäller antal skadade utövare, strax efter fotboll och utförsåkning. Årligen skadas omkring 13 000 personer, oftast är det flickor i åldern 12-14 år. - Med levande djur som tänker och agerar själva så går det inte alltid att förutse det som sker, säger Ulf Wilken, säkerhetsansvarig på Svenska ridsportförbundet.

Han konstaterar att intresset för sporten ökat kraftigt senaste åren. Hur många hästrelaterade dödsolyckor sker varje år? - Det brukar ligga mellan två till fyra per år, inkluderat alla sorters ridning.

 

Sjuåriga Alva älskade hästar. I två år var veckans stora höjdpunkt att åka till Borås ridhus för att rida. Söndagen den 14 november fanns Alva och nio andra barn i ridhuset när det plötsligt blev oroligt bland tre hästar. Pappa Jonas, 41, och mamma Malin Franzén, 33, stod på läktaren en våning upp när de hörde en smäll.
- Sen kom några hästar springande, bland annat Alvas häst. Sen vände sig hästarna inåt och då faller hon av, berättar pappan.
Trampas av häst

I samma sekund som dottern faller är föräldrarna på väg ner. Vad de inte ser är att hästen bakom trampar på Alva.
När föräldrarna springer fram till Alva reser hon sig. Dottern säger att hon har ont i magen och vill inte gå upp på hästen igen, annars verkar hon må bra.
- Då vet vi inte att hon har blivit trampad. Men sen lägger hon sig ner och har väldigt ont. Då ser vi att hon har ett avtryck på magen från en häst-sko, säger Jonas Franzén.
En ambulans tillkallas samtidigt som dottern börjar tappa medvetandet. Drygt tio minuter senare - en tid som upplevdes som en evighet - anländer ambulansen.
Alva opererades genast på Södra Älvsborgs sjukhus för sina inre skador men hennes liv gick inte att rädda.
Föräldrarna håller på att bearbeta sorgen när de hör talas om den senaste ridolyckan i Eslöv, Skåne.
Utreds av polis

I söndags, exakt en vecka efter Alvas tragiska olycka, avled en 17-årig flicka vid ett ridpass.
Olyckorna utreds nu av polis. Även Svenska ridsportförbundet har kopplats in.
- Det är helt enkelt en mycket tragisk olyckshändelse, säger Ulf Wilken, säkerhets-ansvarig på Svenska ridsportförbundet som tittat närmare på olyckan med Alva.
Alvas föräldrar vill inte lägga skulden på någon. De ser händelsen som en tragisk olycka.
- Vi hoppas att man ska dra någon lärdom av detta på något vis så att det inte ska behöva hända igen.


sjukhus..

hejsan !

idag är jag hemma från skolan och jag ber om ursäkt att jag inte har skrivit något i går kväll men vi var tvungna att åka till sjukhuset och det sög där ? hatar verkligen att vara på sjukhus för att jag gillar verkligen inte miljön för att den är bara trist osv.. men nu är jag hemma och det är jag glad för, just nu så väntar jag på att pappa ska komma med mat fast det är ju inte förrens om en timme så jag kanske ska ta något att äta, kanske en lussebulle för att jag har inte fått i mig någon frukost än heller så jaja men det vart ingen träning igår och sedan så drog vi bara till min faster en snabbis .. skriver mer sedan tror jag



kommentarer !

hejsan igen, jag ser att folk läser min blogg men jag får nästan inga kommentarer :(

klart nu plugg..

hejsan !

ja som sagt nu är filmen klar och jag ska gå och plugga fast det är bara lite så det får bli då so läxan och det är det enda som jag hade denna vecka oxå så jag ska ju liksom inte klaga !!

another cinderella story

det vart den filmen så vi hörs anting under filmen eller efter eller senare

Love

hejsan !

idag har jag som vanligt vart i skolan, idag så fyller min faster år så efter träningen så ska vi till henne och ja träffa alla och om jag har tur då så kommer jag att få photoshop av min pappas kussin  jag hoppas verkligen att jag får det idag, men det får vi se sedan. ja just nu så ska jag sätta på en film och sedan lite senare så måste jag börja plugga lite eller ja jag ska bara läsa SO och det är int svårt så ja men ja¨g ska sätta på en film men ni kan få en bild till detta oxå ! men ja senare som sagt så ska jag ju träna och det hände en sak i skolan idag men tyvär så kan jag inte berätta det, förlåt mig men allt kan inte komma ut i bloggen !!



FOTO: jag och som ni kanske har märkt så märker jag alla mina bilder nu med namn eller ja jag ska försöka att komma ihåg det och fortsätta med det !

ung och bortskämd

hejsan !

sitter just nu och tittar på ung o bortskämd, det är väldigt roligt att titta på det  

bilderna som är i det förra inlägget har jag tagit och då menar jag alla

men vi hörs vell i morgon då för att nu ska jag krypa ner i soffan och titta på tv och sedan till det så ska jag nog ta en liten munk :) hejdå så hörs vi i morgon !!

bilderna kommer nu












nu har ni vell fått bilder


tyvär..

hinner inte klart med bilderna nu för att jag måste ta bussen nu till arninge men sedan när jag kommer hem :D så kommer bilderna att laddas upp men bara om internet funkar då ! många kramar och så syns vi sedan !

lägger in bilder :D

hejsan !

nu har jag fotat och sedan så kommer ni att få gamla bilder oxå upp som jag inte visat er men snart kommer dem upp men jag ska bara ladda in dem men jag det vart inte så jätte bra bilder för kameran var jätte konstig men den började bli bättre i slutet  

så länge kan jag ju berätta om min dag idag, ja som sagt att jag trodde ju att jag hade kommit försent till skolan så jag skyndade mig men då när jag kom till klassrummet så var det ingen där så sedan på lunchen så träffade jag elise och hon sa att vi hade håltimme och att de hade sagt det förra vecka till oss men inte till mig !! snacka om att man blir arg eller ja ellefall irreteradd(stavning..?) !! menmen inte så mycket att göra åt det nu men sedan så på engelskan så vart jag ovänn med min lärare men vem tycker om han igentligen !! men ja jag fick ju ellefall stanna kvar som tur var , fjuuh. men sedan så fick vi reda på att vi hade håltimme  då vart man ju glad igen,hehe. men sedan när vi skulle klä på oss och så innan vi gick hem så kom en lärare som heter jenny och sa att hon skulle ha våran matte lektion när våran mentor och de hade sagt att vi hade håltimme så jaja vi hade ellefall ingen matte, så nu är jag hemma och har vart det ett tag nu för att jag slutade kl tio i ett. men bilderna kommer vell snart hoppas jag !

dagens låt !




granngården

hejsan !

idag ska jag och pappa till granngården och handla mat till lilla pollen och sedan får vi se om det händer att det trillar ner något ner i kundkorgen finns ju alltid saker som man behöver men det viktigaste idag att handla är mat till pollen !


BILD: google.se

hann inte..

hejsan !

jag hann inte blogga igår efterträningen för att jag åkte direkt efter träningen på massage hos min kussins flickvän för att hon är det och det var verkligen sjukt skönt !! måste verkligen göra om det och sedan så är hon ju oxå billig och då blir det ju bara ännu bättre men ja vad mer gjorde jag igår, jo sedan när jag kom hem så tittade jag på tv och då var det ju filip och fredrik eller ja vem kan slå filip och fredrik och F&F torskade och det var sjukt kul !

så här såg dagen ut


först stallet och mocka på morgonen för att jag jobbade

sedan vart det hem och se på film och sedan städa

efter det drog jag till stallet igen och tränade

sedan vart det massage så såg min sönndag ut typ. bilderna har jag tagit från google allihopa för att jag sitter i skolan och skriver så jag har inga egna här inte så roliga bilder menmen det får duga ..

jobbat / morgon

hejsan !

idag har jag jobbat i stallet på morgonen och sedan så ska jag ut igen för att jag ska träna för ak , det ska bli roligt men hörs senare måste fixa lite frejer

gick aldrig...

hejsan !
jag gick aldrig och såg på filmen för att jag orkade de inte för att jag var för trött , tyvär :( men jag har just nu suttit och tittat runt på bloggar, lyssnat på musik, och massor med andra saker som tex tittat på kläder och det är ju så sjukt mycket som man vill ha asså och jag önskar ibland att jag kunde få allt man skulle vilja ha men då skulle det ju bara blir tråkigt igentligen för att då har man ingenting att längta efter :D

jag vet att jag är fålig på att lägga upp bilder men jag måste verkligen ta tag i att fixa mi blogg mera !! måsyr verkligen och jag säger det men inget händer !! åhh måste bättra mig och jag måste ta mera kort och lägga upp:D

så sjukt bra röst !!


trilla av :(

hejsan !

idag så har jag varit i gottröra och tränat men jag gick omkull med hästen och jag fick typ en liten hjärnskakning och nu så har jag ont i helaa kroppen och sedan så har ja ont i min armbåge för at jag har skurit upp hela typ så nu är jag typ helt död :( det suger men just nu så ska jag faktiskt mysa mig ner framför tv:n med familjen och ta det lugnt och titta på en film för att jag egentligen inte sitta vid datorn eller tv:n men datorn är värre menmen jag var ju tvungen men jag haade det kul och när jag trillade av så grät jag inte utan jag as garvade och sedan så sa jag : NEJ NU MÅSTE JU JAG GE ER FIKA, JAG TRODDE ATT DET SKULLE BLI DU JU NINA :D hahahahah :D men det var skönt att vara där uppe för att jag kan verkligen ta det lugnt där uppe och man kan prata om vad som helst med ak och det gillar jag verkligen sedan så hade jag min skratt-kompis nina med mig så det var en lckad dag :D<3



FOTO ; jag och det är en väldigt gammal bild :D

FFFRRREEEEEDDDDAAAAAGGGGG !!

idag är det FREDAG och detb blir utgång så jag ska bara fixa mina kläder och sedan mig själv och sedan så drar jag till TÄBY och möter upp några vänner där så vi får se hur kvällen slutar :D hörs senare eller i morgon :D kramkram

skola snart

hejsan !

nu ska jag dra till skolan ! hoppas att ni får en dag bra och nu r det FREDAG !!

här i studion igen !! :D

hejsan !
just nu så sitter jag i studion så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg :D allt för er , heheh nej men asså jag vill skriva eller ja blogga men jag har inget att säga er så ja det blir vell babbel :D men ja tror inte att jag kommer att blogga när jag kommer hem för att jag måste plugga för att jag har NO-prov i morgon och jag kan fan inget för att jag vette fan hur jag ska kunna plugga in det, hehe typiskt mej menmen hejdå men just nu så ska jag leta vidare på fakta om svensk tiger ? :O fattar inte varför men vi ska jobba med den och jag vet inte varför eller så ...






FOTO: google.se

2x ?

hejsan !

såg att det kom två styckna testa inlägg men ni får klara er, steffi hjälpte mig för att jag är ju så jävla oteknisk så ja, hehe. sitter uppe i studion och hade det jätte tråkigt ! jag ska ha YO-YO test och jag hatar det testet och det har vi på idrotten och det är nog det värsta som jag vet för att det är något jävla konditions grej, hatar sånt ellefall ! men det ska bli skönt att ha det överstökat och sedan i morgon så har jag NO-prov och jag kan fan ingenting för att vi har en jävla cp-lärare för at hon är rysk och kan ju för fan knappt inge svenska ! varför har man en lärare om man inte kan svenska ?? hatar det verkligen menmen man får vell göra det bästa av situationen :D aja nu måste jag fixa lite grejer för att min lärare cp-ar så ja jag måste logga ut nu, åhhh just nu hatar jag typ allt verkligen ? :0

testa


testa


hejsan

nu har jag vell pluggat lite, hehe. sitter och väntar på att GA ska börja för att det börjar ju kl nio :D men har inget meer att säga hejdå !! <3

Läxförhör

hejsan !

idag hade jag mötet och det gick super ! vet nog vad jag ska välja nu :D skönt.. men jag måste plugga nu faktiskt men innan kan jag skriva ett inlägg. idag har jag ju som sagt vart i skolan och vi har haft läxförhör idag och det gick vell sådär :S hehe men det måste ju gå dåligt ibland ! men ja jag vet inte vad jag ska skriva :D skriver sedan så om internet funkar då för att just nu funkar det bara vissa tider och så vider.. :D

SY någonting

hejsan !

idag eller ja nu på morgonen så har jag sov morgon och jag ska gå på ett SY någonting möte för att se gymnasium och så vidare, hoppas att det går bra då :D men den här bloggen tytcker jag att ni borde läsa om ni vill veta hur jag och Filippa har det i skolan för att jag skriver ju inte sså himla mycket om det, ska bli bättre på det :D

www.lillhallin.blogg.se



FOTO: jag

hemma nu då

hejsan !

nu är jag hemma efter en dag i skolan, det var vell roligt i skolan för att jag har ju mina roliga vänner :D men jag kom hem senare än vad jag trodde att jag skulle komma hem för att jag träffade anton , simon och vissa andra och sedan så gjorde jag linnea och celina en jättejätte rolig grej men tyvär så kan jag inte berätta för att han kanske kommer att läsa på min bloggx) haha men vi hörs  sedan kanske för jag måste åka och träna nu <3

Studion

hejsan !

sitter just nu i studion och har inget att göra på min lektion så jag fick sitta vid datan :D men jag kunde inte blogga igår för att jag hade inge internet..tyvär !! men nu är jag tillbaka ellefall häär i skolan :D hoppas att ni mår bra, har inte så mycket att prata om förutom att jag måste plugga sedan och det SUGER !! hatar plugg..men man måste ju för att kunna klara framtiden och framtidens ekonomi. hatar att allt typ bara går ut på pengar, gillar verkligen inte det. menmen då har man ju saker att längta till eller önska sig när man inte har till rekligt med pengar.. :D jag har så det räcker . hahaha

skriver hemma tror jag om det funkar och om jag inte drunknar i plugget :D

söndag / tävling

hejsan !

idag har jag ju tävlat och det gick ju sådär.. orkar inte berätta varför.

sitter just nu och har en ansiktsmask och tittar på gossip girl, är hemma ensam och det är faktiskt rätt skönt för att jag kan göra precis vad jag vill och jag har faktistk vart duktig denna helg för att jag har inte ätit godis så jag kan sluta vara duktig nu och orka mig ur soffan och täcket och hämta lite godis men det orkar jag nog inte :D jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag. jag vill blogga men vet inte vad jag ska skriva :D

skola på en lördag !

hejsan !

ja det stämmer, vi hade skola idag för att vi skulle ha öooer hus !! det sög men jag hade inga lektioner för att jag var elevvärd så jag slapp det :D men sedan efter det så drog vi till magasinet och åt, mums ! och sedan så skjutsade pappa mig till stallet för att jag har allsvenskan final i morgon ! as nervös så i morgon blir det dålig uppdatering men ska ut och äta nu så hejdå ! ska blogga bättre efter helgen :)

dålig bloggning

hejsan !

det blir dålig bloggning idag och kanske morgon hejdå !!

hemma

hejsan !

nu är jag hemma och det sög i stallet orkar inte berätta mer hejdå

ska hoppa in i duschen nu och sedan bara ta det lugnt :D

As new as the first beat of a heart


på tidens vingar flyger sorgen bort <3

jag är stark på utsidan men är svag på insidan..

du fattar verkligen inte, visst ni kanske tror att jag mår toppen men jag gör inte det, ja har misst en vän och den vännen kommer aldrig mer tillbaka för att den finns tyvär inte mera i denna värld men jag hoppas att den har det bättre på den andra sidan !! <3




BILD: jag hemma

FOTO: fanny

Djungelvrål

hejsan !

hemma nu från skolan..skönt !

jag sitter just nu och lyssnar på musik och äter djungelvrål  har inte hänt så mycket i skolan.. det var tråkigt. men jag fick reda på att vi har matte prov i morgon men jag pluggar aldrig till matte prov.hehe. har man aldri gjort det förut och jag klarat mig bra så varför börja med det nu? men idag på innebandyn så hade vi det jätte kul, jag var ju såklart i det vinnande laget,haha fast jag gjorde inga mål och hade inte bollen så mycket för att jag var den som fick vara flygnde målvakt och vi vann alla matcher men det var nog mest för att jag hade tre hockeyspelare i mitt lag och då vann vi ju såklart men sedan när det var mitt lag mot alla tjejer så fick jag ha bollen jätte mycket ( det var nog bara för att där kunde vi ju tabba oss ) och jag gjorde dessutom ett MÅL !! haha.
inte så mer att säga, ikväll måste jag träna inför allsvenskan i helgen  så sjukt taggad inför det !!


hejsan !

hejsan !
 just nu så sitter jag i datasalen eller nja jag sitter uppe i studion :D jag vet inte riktigt vad jag ska jobba med men just nu så sitter bara jag och willy här och vi har inget att göra så vi bara sitter och tittar runt lite på datan, haha nu läser willy en liten barn bok..hahah

skriver sedan mer när jag kommer hem

BILDBOMB !








 

BILDER: från när jag bakade en jätte GOD äppelkaka :D

FOTO: jag

hoppas..

hejsan !

nu såg jag att det funkade med en liten gubbe, hoppas att det funkar med en stor bild då :D men ikväll så har jag verkligen inte gjort något.  jag tror inte att det kommer att hända mer heller.. men jag har inget gott hemma heller så det suger verkligen att vara hemma i helgen :S



kan ej fixa.. !!

hejsan !

jag kan inte fixa bilderna, hatar det ! menmen jag hoppas att jag kan lägga upp nya  vi testade med en liten gubbe här

det suger

just nu går det ju bara neråt, kan det inte gå uppåt istället ? :0

mörkt

hejsan !
nu är jag hemma och jag sitter just nu vid min broders dator för att den har webbcam i datorn så jag hade tänkt att ni kunde få se bilerna men jah ser att bilder inte kommer fram på sidan så jag ska se fall om kommer fram men jag tror att det inte funkar...
nej ni får inga bilder.. menmen hoppas ni klarar er.. ni läser ju endå inte min blogg

datasalen

hejsan !

just nu sitter jag i datasalen för att skriva ett protokoll till elevrådet för att jag är med där..TRÅKIGT ! men man  måste ja så jaja.. jag slipper engelska lektionen så vi får en hemläxa hela gruppen istället för att slippa lektionen så då hade jag ti9d att skriva klart med protokollet men jag har fått sällskap av filippa så hon sitter just nu bredvid mig och vi dunkar musik,hehe vi stör nog de amdra.. men skriver nog mer hemma sedan för att nu vill jag verkligen hem !! :D

skola.

hejsan !

idag har vi haft sovmorgon, ellefall min grupp i skolan. den andra gruppen fick gå till lektionen, haha. men idag så har jag bara som sagt tre lektioner. SO, MUSIK, ENG å det är inga jobbiga ämnen och så sedan så slutar jag kl ett som vanligt men det är ju bara för att jag har profilen hemma så jag hoppas att det händer något roligt i skolan, jag tror inte att jag kommer hinna lägga in ett inlägg sedan men jag ska se. men ikväll kan jag :)

nu ska ni få se min skola

va fan händer, kan inte lägga upp en bild..

hemma

hejsan !

nu är jag hemma igen, fick nyss reda på att jag börjar tjugo i tio i morgon :D då har jag sovmorgon, YES !! äntligen så ska jag få sova lite.. men det var riktigt kallt idag men det var värt att åka till stallet idag för att vi hade det riktigt roligt

visste ni ..?

* jag är rädd för att blunda
* hatar spindlar
* hatar falska vänner
* jag är jätte knäpp x)


Sjuksyster? :0

asså jag brukar inte äta maten i skolan och då har en mat-tant tittat om jag varit där osv.. så nu har det blivit kaos !! hatar dem , kan ni bara sluta lägga er i !!

äckligt och kallt :(

hejsan !

ska snart dra mig till stallet för att ta hand om pollen.. men idag är en sån dag då man bara ska ligga hemma i sängen och dfricka varm chocklad med marsmallows och sedan något gott till det..MUMS !! nej nu ska vi inte tänka på det, man måste ju ta hand om pollen. de är ju som oss, djur. menmen måste klä mig jätte varm så jag kommer se ut som en liten michellin gubbe :D hahaha

sorry men bilderna kan jag inte lägga upp nu för att det är en sak som inte funkar så ska försöka antingen senare ikväll, tror inte det. eller så blir det i morgon eller så :D


hejdå ! <3

igår

så var jag i gottröra,jag hade det jätte trevligt och roligt jag hade lite otur bara för att det vart en trafik olycka när jag skulle åka med bussen så då var vi tvungna att vänta och då gjorde det så att jag misssade den andra bussen som jag skulle åka med men som tur var så kom AK oc hämtade mig i rimbo, det var riktigt skönt. men sedan när jag skulle åka hem så skussade hon mig till rimbo igen, snacka om otur men sedan tur, då hade jag ju inte heller missat bussen men sedan så gjorde jag inte så mycket eller jo jag fick en blixt till min kamera och en fish-eye grej för att mina kussiner har varit i hongkong och då fick jag de för att jag hade alltid önskat mig det så de kom hem med det till mig men fett elakt för att min faster har köpt en bättre kamera än mig för att hon visste att jag haade en lite dåliger men inte så mycket och sedan det braiga är att jag får låna henne objektiv :D så vart jag genast glad igen på henne  men sedan hände inge mer men jag ska ta kort så får ni su på de och så!



BILD: haha liszt garvar, jag sitter på och jag bjuder på den

FOTO:lina

kallt :(

hesjan !

idag så är det väldigt kallt, både hemma och speciellt ute :S jag gillar verkligen inte såna här väder för att man blir så kall och så. men man får hoppas att det blir bättre i morgon  menmen, idag så hade jag ett NO prov. det gick bra..HOPPAS JAG ! men ni kanske tycker att det är elakt att ha ett prov precis första dan efter lovet och så men jag hade varit sjuk och sedan så har det ju hänt en sak så det är därför jag inte har kunnat göra provet när vi hade det men nu är det ju ellefall klart, SKÖNT ! nu har jag inga läxor denna vecka och det är ju verkligen super skönt  !! men idag så måste jag fixa lite grejer här hemma för att jag har saker som måste fixas som jag bara har skjutit upp..inte bra men idag som sagt så tar jag tag i det eller ..?



BILD: en bild på alla tjejer i klassen som jag ritade på en lektion när jag hade tråkigt..visst ritar jag bra..NOT !!

FOTO: jag


söndag och måndag ingen skola :D

hejsan !

i morgon har vi ingen skola trots att det är söndag :D så jävla skönt ! fast jag måste nog plugga lite osv för att jag måste börja ta tag i skolan nu för att visst det går vell bra men inte så bra som jag hade hoppats på :( menmen det kan ju inte alltid gå bra. men i morgon ska jag dra till GOTTRÖRA :D så jävla skönt det är att vara där för att man kan verkligen slappna av där och det är verkligen skönt och jag behöver inte tänka alls mycket, det är som att det är mitt andra hem fast de är ett sånt hem som man drar ham till som man bara tar det lugnt och gör det man verkligen ÄLSKAR :D jag ska hoppa i morgon :D så jävla kul det ska bli. juste jag måste ringa eller smsa lina j. nu för att se om vi ska ta samma buss för att då har jag en kompis på bussen och det är alltid roligt, fast nej hon går ju i skolan i morgon :( åhhh glömde bort att det är typ bara våran skola som har ledigt. men igentligen så måste jag vara hemma och sova för att jag mår verkligen inte bra menmen det är ju bara att ta en ipren och sedan åka :D

idag så har jag tränat sista träningen i en ordentlig hoppträning inför allsvenskan :D så sjukt nervös ja är :S vet inte fall om jag kommer att kunna åka för att jag kommer ju att drunkna i min nervositet :S haha nej jag bara skämta, inte kan man svika laget sådär heller :) men sedan efter träningen så drog jag hem duschade fort och sedan hem till therese där vi alla häst människor hade det jätte trevligt, vi garvade åt allt och min roligakommentarer :D så jäkla kul vi hade det, tackar för den kvällen !! sedan så gjorde vi en busig grej ***


det är nog inte alls många som kommer att läsa denna text...



BILD : jag och jag bjuder på den..

FOTO: lina tror jag att det var

god morgon / god natt

hejsan !

nu så ska jag gå och lägga mig, det blev en galen kväll mer orkar jag inte berätta. hörs senare om några timmar

jobb

hejsan !
idag så har jag jobbat på MAGASINET, det var jätte kul och jag förstår verkligen inte varför inga vuxna tycker om att jobba, det är ju skit kul :D men jag jobbade på serveringen och jag fick ta disken och servera men det var inte så mycket disk för att det var en tjej som hjälpte mig med det :D ska verkligen fortsätta jobba där om jag kan och så. men shiit vad kul det är att jobba på en servering ( skriver det för att vette fan hur restur. stavas ) man får ju göra jätte roliga saker :D men just nu så väntar jag på att något ska hända nej men snart ska jag vell dra ut. jag skulle ha dragit till täby men det verkar inte så. menmen man vet aldrig vad som kan hända :P
hörs senare <3
inga bilder för att jag har min broders dator :) gillar den mera !

alltid +

det var alltid du och jag , vi växte upp tillsammans och vi gjorde alllt med varandra. var du sjuk så var jag sjuk. men nu är du för långt bort. jag vet inte hur mycket jag klarar mer. du kom hem men nu är du inte hemma längre du ärl där och jag är här. vi lärde varandra, vi tröstade varandra. när vi vart äldre så kunde vi snacka om "tjejsnacket" hea tiden, för att vi visste att ingen skulle säga till någon. vi hade inga hemligheter förvarnadra :( men jag vet inte längre men du finns alltid i mitt hjärta och kommer alltid att göra det <3

när man..

när man verkligen behöver någon så finns det ingen där :´(

FILMkväll :D

hejsan !

ikväll så blir det filmkväll, men jag berättar inte med vem..

pappa har köpt en film till mig som heter KILLERS och sedan så har han hyrt SEX AND THE CITY 2 :D vad snäll min pappa är och sedan ida så har vi också vart och köpt en vinter jacka till mig som jag ska kunna ha i stallet för att jag behöver verkligen en :D Så han var snäll och faxade det till mig, jag har också tävlat idag men det var ingen stor tävling direkt och sedan så åkte ja upp till ANNA-KARIN med nina och kina och jag har inte haft så kul på länge :D jag behövde verkligen det och sedan så fick jag reda på en jätte rolig sak !! :D x)


vi höres :D kanske efter filmen





nu börjar filmen

JOBB !

hejsan !

min pappa har varit jätte snäll !!

han har fixat jobb till mig eller nja inte fixat direkt men de som jobbar där och som äger det gick fram till pappa och undrade hur gammal jag var och om jag ville ha jobb på helgerna och på sommaren, pappa sa att jag letade och hade inte hittat något så att han sa att jag ville det men skulle prata med mig och så klart sa ju jag ja !! vem vill inte ha ett jobb.. men jag ska prov jobba där på lördag och se om jag då funkar för jobbet :D äntligen så kan jag ju börja tjäna mer egna panger. jag har ett till jobb men det är ju bara bra att ha två för att då tjänar man ju jätte bra + att jag får ju pengar i månaden av min pappa :D <3 det gillar vi verkligen !!

..

hejsan !

somsagt så har jag ju just nu HÖSTLOV och det är verkligen sukt skönt !! gillar verkligen att komma bort från skolan och behöver verkligen inte ens tänk på skolan ! jag har ju ett prov när jag kommer tillbaka men jag har inte börjat plugga än för att vi har ju lov just nu..då ska man inte plugga, har varit dålig på att blogga och jag kan sääääga er att jag har varit dålig på att ta foto oxå för att jag har så jävla mycket att göra för att jag säger ju JA till allt..hmm då får man skylla siig själv men det har inget med skolan att göra så då kan man göra det :D

HAPPY DAY ?

nja, det vart en sådär dag idag.. men ja man måste ju ha det för att man sedan ska ha en dag som funkar bra :D

men just nu väntar jag på att pappa ska komma hem och han har med sig en sak :D jag vet vad det är oxå, jag är smart..NOT ! :D jag r verkligen skit trött och jag måste sedan ut till stallet för att ta hand om hästen, hoppas att de går bra för att ja man vet ju aldrig .. jag har gjort en riktigt dum sak ..

aja berättar mer sedan för att nu vet jag inte ens själv vad jag pratar om.. :(

slagga

hejsan !

idag har jag jobbat i stallet, det var kul. sedan så hade vi hoppträning till allsvenskan och det gick super !! gillar verkligen när det går bra :D men ikväll eller ja nu är det ju natt men Tessan "slaggar" här, hoppas att vi får en rolig natt eller ja det är natt nu menmen.. sedan så ja..

vi hörs sedan <3


go natt !!




FOTO: google.se