.. skolan

sitter i skolan nu, helt okej lektion men väldigt seg.

idag så blir det att vara kvar en stund i skolan för att jobba lite på skolarbetet och sedan blir det hem och fixa klart min matte för att kunna dra iväg och träna ikväll. vet inte vad det är för pass idag men det blir säkert bra!
idag känner man verkligen att man behöver sooooova! orkade inte skolan i morse men jag kom iaf upp! :)

min helg var vell såhär med lite klartext:

Fredag- kapten röd var jag på med några bruuudar och några grabbzz. dansade så att benen typ bultade men kul var det! sedan mycket skratt och tårar (bara för att det var så kul) min broder tog KÖRKORT!! :D :D

Lördag- sovmorgon, åka ut till pollen för att sedan lasta henne för att dra och få hjälp av Ragna. det gick bra och hon var duktig. sedan hem med pollen och fixa där och sedan hem med mig. kom hem halv sex och dp var det bara att fixa sig! pappa och jag hoppade in i bilen för att köpa gottigotti till kvällen med mig och Elwiis! jag var med Elwiis och jag sov hos henne och kom inte i säng förrens kl sju liksom.. det var kvälls promenad för att träffa killkompisarna och så för att vara lite stöd åt dem! så det var trevligt att kunna hjälpa till ca fem på morgonen men vad gör man inte för kompisarna. :)

Söndag- vaknade upp bredvid Elwiis haha!(misstolka inte detta) det var att klä på sig och sedan drog jag till bussen för att dra ner till maggan och ha jobbintervju och den gick bra! mamma var snäll och hämtade mig och sedan så drog jag hem och så hämtade nina mig med sin syrra lisa och så åkte vi och tolkade! det var galet kul och man trillade några gånger men chili var G.A.L.E.N om man säger så!! men då lyckades jag hålla mig kvar där bakom honom! nina med för den delen men guuud vad man skrattade..
sedan var det hem och ta ett bad och bara ta det lugnt och sedan vart det nattinatti

haha roligt långt inlägg men fortfarnade lite oklart menmen inga läser ju typ så det funkar för mig! :)



idag då..

sov borta från natten från lördag till idag då. sov hemma hos lilla Elwiis som var sjuk så tog hand om henne men vi kom inte i säng förrens kl sju i morse.. haha fråga oss inte varför utan det bara blev så hehe?!? men det vart liksom en kvälls promenad mitt i natten för att träffa lite folk för att det hade hänt saker så vi var lite stöd under natten :) alltid kul att kunna hjälpa till. det vart också hamburgare mitt i natten och så men man lever ju bara en gång så ja man måste ju testa på liksom. måste bara erkänna att Elwiis sov ju typ tvåå timmar för att hon tog en liten power nap men inte jag så jag klarade mig hela  natten :P sedan så vaknade vi halv elva och så var det att fixa sig för att jag skulle med nina till stallet och tolka :)
det var en lyckad helg med många roligheter på en och samma gång. detta inlägg är ju bara helt oklart skrivet menmen.. :)
nu blir det film för att seda sova :)
haha bjuder på denna gamla bid från i somras..

snygga killarna.

hejsan hoppsan :)
idag så var det en seg dag i skolan. började med en härlig sovmorgon men den var inte lika härlig när man
kom till skolan för att då var det svenska prov och jag hade inte pluggat.. det var skit lätt prov så jag hade tur att
jag kunde allt och så. lycka för det men sedan var dagen rätt seg faktiskt. onsdagar och tisdagar är de två segaste dagarna som vi har i skolan :/ aja man får göra nått roligt av det.
på väg hem så var jag trött men jag vart genast glad när snygga killarna gick på bussen haha aja jag satt iaf och snackade med dem och ja vi snackade om allt och inget verkligen så det var ju trevligtrevligt :) sedan var det hejdå till dem och hem och äta lite och nu sitter jag och ser på Gossip Girl. jag ska snart åka till stallet för att jag har träning idag :) så vi hörs senare kanske!
jag har inge smink..

hej.

hejsan. försöker att få in några bilder på Ipaden men det funkar verkligen inte.. vet inte vad som är fel eller så är det vell jag som är oteknisk :P tror kanske mer på alternativ 2. aja jag lägger undan den ett tag och sedan så får pappa fixa den när han kommer hem från stallet :) medans så ska jag skriva rent min svenska och ladda över bilder från min gamla data till den som jag har nu.. blir verkligen aldrig klar med det, har för mycket bilder om man säger så. men annars så har min dag varit helt okej. skolan var okej och det hände inte så mycket, hehe jag garvade lite för mycket ibland bara men inge mera tror jag :) nej nu ska jag börja med svenskan och sedan kommer jag tillbaka :)

hej.

hejsan. försöker att få in några bilder på Ipaden men det funkar verkligen inte.. vet inte vad som är fel eller så är det vell jag som är oteknisk :P tror kanske mer på alternativ 2. aja jag lägger undan den ett tag och sedan så får pappa fixa den när han kommer hem från stallet :) medans så ska jag skriva rent min svenska och ladda över bilder från min gamla data till den som jag har nu.. blir verkligen aldrig klar med det, har för mycket bilder om man säger så. men annars så har min dag varit helt okej. skolan var okej och det hände inte så mycket, hehe jag garvade lite för mycket ibland bara men inge mera tror jag :) nej nu ska jag börja med svenskan och sedan kommer jag tillbaka :)

borta.

ja som ni märkt så har jag inte bloggat. det har kommer saker i mellan och sedan har jag inte tyckt bloggen vartit viktig. det har hänt mycket när jag har varit borta. jag kommer inte ihåg allt men mycket är det iaf :)
i morgon är det skola och ja det finns inte så mycket att säga om det. jag har värsta iden iaf och jag ska verkligen försöka så att den går igenom och jag vill att det ska funka allt också då! men mera om det senare. sedan har jag en till sak som jag vill göra och det är att jag vill hoppa av skolan nu och flytta till tyskland eller nått annat ställe och satsa på ridningen men det kommer aldrig hända. jag måste gå ut skolan och sedan så vil jag inte lämna alla fina människor som jag har runt mig :) men aja nu kan jag inte skriva mera hörs mera i morgon! :)

trött på vaxholm.

eller kanske inte just vaxholm.. jag gillar där jag bor och miljön och allt det dära men jag har verkligen tröttnat på vissa. hur folk beter sig och saker som jag bara vill glömma men folk ska ta upp det hela tiden. jag är trött på sånt och jag vill flytta men samtidigt inte. jag vill inte lämna vaxholm och allt som finns här utan bara vissa människor som inte kan vara sig själv och så bara ska snacka massa med skit och ta upp saker som man mår dåligt av eller bara skita i en. om man ska skita i en så kan man ju lika gärna bryta kontakten helt. att folk ens har mage att bete sig som vissa gör är ju inte rätt. om man bara kunde ta bort vissa och glömma bort dem. det går ju inte för att dels är det inte schysst eller så ska de bara bli sura för att man inte orkar med dem längre eller säger sanningen till dem om hur man känner att dem stöter bort en eller så, då ska de bli så j**vla sura och gå ihop i en liten pakt och göra en liten grej till en stor fet sak.. jag orkar inte sånt och man behöver inte ens hålla på så. aja jag kommer ju inte att flytta från vaxholm på ett tag iaf :) men är bara trött. så jag har fått nog.

pulka åkning..

hallo där, just nu står tv:n på och one tree hill rullar på.
jag kan inte titta så jätte mycket på tv:n för att jag måste skriva en debattartikel.
inte det roligaste och samtidigt som man hör barnen i grannskapet åka pulka
och så skrattar dem och har det roligt, saknar att vara lite och åka pulka(inte för att jag inte kan göra det nu)
men ni förstår.. idag i skolan var en seg dag men vi hade kul iaf :) nej nu ska man
börja med svenskan då. så hörs vi! :P

mycket som händer.

asså min blogg är inte rolig men jag är glad att några läser den iaf :) tackar för det!
idag var jag ute hela dagen! var på hoppning i morse och ja flög av :P hehe.. efter träningen
så var det in med hästen och sedan till mmin lilla polle :) hon var ju mer vild än tam så ja det
förklarar ju allt om man säger så. men jag hade en trevlig dag med föräldrarna och alla som var med underdagen :)
hoppas att ni har haft en bra söndag och allt har funkat och så för er, i morgon är det skola
och ny vecka börjar med nya utmaningar. ha det gött!!

random..

PHOTO: ALL BY ME :P

underbar dag.

idag var det tidig uppgång för att fixa innan brudarna skulle komma :)
det vart mycket gått och mycket skratt och snack :) härligt att så många
som möjligt kunde komma och tackar så hemskt mycket för presenterna!
jätte fina saker fick jag av brudarna. jag bjöd över flickorna på brunch hemma
hos mig idag med massa av fika, hade bland annat: Amerikanskapannkakor,
macarons, "mini" pizzor, massa coca-cola(i glas flaskor för att dem är bäst),
kärleksrutor, amerikanska äppelmuffins, chokladbollar, rockyroads, cuppcakes,
fruktsallad, nutella och massa annat :) sjukt bra vart det. tog inte kort med mina kamera
för att den hade inga batterier men det var lite bilder med mobilen så jag laddar upp dem
i morgon för att jag måste hoppa i sängen snart för att jag ska på en "kurs" i morgon
och sedan till min lilla Pollis :) aja hoppas att ni andra haft en bra dag! min kunde knappt ha
varit bättre. så denna dag slutar med ett gullig sms och goda minnen från idag :)
ha det så bra nu allihopa!!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR ATT IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!! <3 GAAAAAAHHH

IDAG ÄR DET SÅN SÅ ATT LILLA JAG FYLLER ÅR!! JAG BLIR HELA 16VÅRAR :D LYCKLIG TJEJ!!
ÅHHH FINA PRESENTER :D
HÖRS SENARE!!
BGUDER. PÅ. DEM. USCH.

idag då.

idag hade man skola till 11.20. kan ju inte klaga på den tiden.
det vart raka vägen ner till pappa för att där äta lunch med han och brorsan
och några andra så det var trevligt :) efter lunchen så var det bara raka
vägen hem till kussinerna för att hämta deras lilla söta vovve :)
på vägen hem så träffade man ju några stycken, men kom hem till slut.
har varit hemma ett tag nu och ska börja att plocka undan alla mina kläder som
ligger på hela mitt golv i mitt rum, hehe.. och sedan så början den stora bakningen
som jag ska ha till lördag och j**vlar vad gott det ska bli!! ska baka massor och
allt! :) vi hörs senare kanske :)
två bilder från lovet som jg tog i stallet på BG :)

ängel från åvan!


♥BÄSTA presenten som jag någonsin kunde få♥

skola igen då.

nu är skolan igång igen, reda ett prov denna vecka i idrott så det ska vell inte vara så svårt. hoppas jag. vi har läxa tills på fredag men annars är det ju lugnt i skolan. har verkligen dem underbaraste vännerna i skolan. har det alltid roligt och sedan så skrattar man så sjukt mycket i omgivningen som vi har tillsammans! :) oslagbar!!
på torsdag så slutar vi kl elva för att vi har ingen foto för att Niklas var tvungen att åka till London på kurs som skolan fixat för han och några andra lärare, men det vart inga sura miner för oss inte! haha sluta kl elva är ju inte helt fel så vrf klaga då liksom! :) hihi.
denna vecka fyller ju lilla jag år! jag fyller år fredagen den 13 detta år!! och det är på FREDAG!! <3





galen. glad. lycklig. brud. se. <3

bara några dagar kvar.

jag fyller år snart. jag längtar mycket kan man ju säga.
jag brukade inte gilla födelsedagen så mycket förut men
nu kan jag inte låta bli att just ÄLSKA den! längtar tills dem
knackar på min dörr när man ligger och sover, då
har de med sig en bricka med saker som man tycker är gott
och så får man presenterna från familjen! min älskade
familj som står mig nära oavsett vi bråkar och så.
åhh vill att det ska bli min födelsedag nu!!

snackar..

sitter just nu och snackar om allt möjligt med karl..
försöker att få med han i morgon men går inge bra. :P
aja nu är kussinerna här och dem ser på en sjukt dålig film,
den suger verklgien så jag förstår inte hur dem orkar
titta på dem menmen de kanske tycker om den.
aja idag var jag hos pollen, hon var super duktigt chey!
påvägen hem fick jag världens migrän anfall så jag har känt att
jag typ måste spy hela tiden (viktigt information..) och så skulle
vi in till stan på middag och då hade man en härlig migrän så
det sög ju men det gick bort sedan mot slutet men jag hade den i ca tre-fyra
timmar.. fattar inte att man kan ha det så j*vla länge.. suger piisss!

tackar gud för dig!

en vän som jag bara har klickat med!
en vän som förstår sig på en och som bara vill en väl!
en vän som man vet alltid kommer att finnas där, oavsett vad som än händer!!
hon är UNDERBAR ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

planer.

idag vart det att sova länge. hehe inte det bästa men skönt var det.
fick ett telefon samtal om att jag skulle till fotografiska museet för att det var bra för min skolgrej..
det var helt okej med lite coola bilder men inte det roligaste om man säger så.
hem och så var middagen klar. det vart tacos :) mums.
nu sitter jag och ser på gladiatorerna och sedan så blir det en film och sedan nattinatti
för att jag ska till pollen i morgon och ta hand om henne :) pappa kanske kan ta kort då!
pappa ska till götebord den 10 Februari så då ska jag komma ner med han och så ska vi titta på grand prix tävlingarna är nere, sedan hem igen och någon vecka eller så så ska jag ner igen för att titta på häst showen med hoppning, dressyr shower osv :) kuligt det ska bli!!

fick en fråga :)

Hej Johanna!
till en början så höll jag det hemligt för att jag bestämde det så. nu har jag det inte hemligt längre och har gått ut med det :)
Hon heter Bellona men kallas Bella. hon är tre år detta år så vi håller på med hennes inridning nu :) hon är en matglad liten filur :P hon är svenskt halvblod :)
kan berätta mera en annan gång för er!

årsresumé

JANUARI
- anmälde Funny till strjärnornashoppning i GLOBEN :)
- jag började att jobba. på Magasinet
- jag fyllde år men hade ingen födelsedagskalas. jag hade inte lust för det
FEBRUARI
- var en månad som inte hände så mycket.
- fick gå på några öppethus och sedan ta ett beslut och välja en skola.
- det var fortfarande snö ute, började att tröttna lite på det.
- jag fick sportlov och jag med familj och kussinernas familj drog till milano och sedan vidare till Champoluc (alperna)
MARS
- skolan min fick flytta till en annan skola nere på stan för att det var mögel i en annan så det var lite kaos. fick
flytta till baracker och ha dem som klassrum.
- jag började att få ångest att jag skulle sluta i min klass och man kom närmre andra vänner som man inte            brukade att vara med så ofta! jag fick nya vänner men vissa tappade man kontakten med och ja som sagt vissa
kom man närmre.
Mathilda var en som ofta var med och fanns vid min sida!
APRIL
- var nog inte nått speciellt som hände denna månad.. kommer inte på något iaf.
MAJ
- började att gå mot sitt slut i skolan. lite mer än en månad kvar.. men det var de sista proven som kom. konstigt   att man kommer närmre sin klass när man ska sluta och gå skilda vägar än redan vid första början.
- började att planera "balen" som vi skulle ha i skolan.
- började att vänja in lilla funny på gräs
JUNI
- skolan började att gå mot sitt slut. man var mycket med sina kompisar från skolan. läxorna/proven började att
ta slut.
- hade många avslutningsgrejer med skolan
- ridningen flöt på som den skulle.
- skolan slutade. det vart tårar och många farväl. vissa visste man att man inte skulle se igen och vissa skulle
alltid finnas kvar vid sin sida. hoppades man iaf. det vart både glädje tårar och hat tårar , sorgtårar...
inte för alla men för mig var det skönt att sluta i min skola.
- fick reda på att jag kom in på det som jag ville.
- det vart midsommar med en som betydde mycket men som inte har den platsen kvar. men det var en av de bästa midsommrarna jag var med om!! :)
JULI
- jag hade sommarlov.
- var med kompisar, jobbade, sov
- åkte på semester, disa kom ner efter en vecka, två dagar senare disa kom så kom ena kussinen med hans
mamma, pappa och flickvännen Lotta :)
- Runt JULI JUNI så förlorade jag en väldigt nära vän som betyder mycket för mig. men med tiden så har det
vänt! skönt! ♥
AUGUSTI
- sommaren började leda mot sitt slut.
- började att bli nervös för den nya skolan. jag visste att jag hade kommit in på danderyd! :)
- jag fick reda på den bästa saken i HELA MITT LIV!!!!
- första dagen i skolan var jag så j*******vla nervös... inte kul men det gick super bra. det klickade!!
- sommarlovet tog ju då slut och jag fick nya vänner
SEPTEMBER
- DEN 10:ONDE SKREV VI PAPPER PÅ DEN UNDERBARSTE!!!!! :D :D :D
- skolan kom jag in i och den började på riktigt, det vart läxor och förberedelser inför prov osv.. :( inte lika kul
menmen..
OKTOBER
- jag hade min egna första häst så jag tillbringade mina helger där uppe och annars så var jag med kompisarna :)
- min älskade bror vart 18ÅR!! GRATTIS TILL HNM I EFTERSKOTT!!
- jag åkte till wien med mormor och morfar till spanska ridskolan! :)
deras stall liksom..
NOVEMBER
- hände inte så mycket här heller. skolan flöt på och man längtade till jullovet!
DECEMBER
- det var jullov.
- inge snö kom. om det kom så låg de inte kvar på marken.
- det var slaskigt.
- hade en en trevlig jul och ett trevligt nyår med den bästa vännen! :) som sagt så slutade nyår inte helt perfekt
för alla men det gör ju inte det på nyår heller.. ;)
ja detta var itt år lite kortfattat och vad jag kommer på nu :)
detta år har varit det BÄSTA året men samtidigt dey SÄMSTA !! :)

min ängel


..

Dag 1. En bild på din favorit häst/ ponny
Dag 2. En rolig bild på din häst 
Dag 3. En fin bild på din häst
Dag 4. Två hästminnen du aldrig glömmer
Dag 5. En bild på dig och din häst när ni hoppar
Dag 6. En bild på dig och din häst när ni rider dressyr
Dag 7. En bild där du är som allra lyckligast
Dag 8 - Den nyaste bilden på din häst
Dag 9 - Den bild på någon du saknar
Dag 10 - En gammal bild

min dag.

Elwis sov hos mig i natt så vi började dagen med en stor fet frukost.
det vart amerikanskapannkakor och sedan så frukt i mängder och lite gottigotti till :)
en stor varmchoklad vart det också. sedan var det tv:n som vi fastnade framför.
elwis var tvungen att dra till pollen så jag åt middag tog det lungt, gick på en promenad
ute i lilla vaxholm och stanna förbi på ett ställe för att hämta lite saker.
mera har inte hänt denna dag, mest tagit det lugnt och så.

nytt år nu då!

för mig var det mycket resa men med trevligt sällskap!
jag klarade mig hem och så men inte alla tyvärr.
hände lite saker men det är fixat nu bara det att personen lär
inte må så himla bra idag, jag kommer att hjälpa han idag så
jag kommer nog inte att kunna blogga så himla mycket idag, ska försöka att sova
lite mera också. är sjukt trött. men ta det lungt idag nu allihopa!