SLÄKTEN !

idag kommer släkten hit, jag hoppas att det ska bli kul för att jag har ju inte träffat dem på sjuklänge ellefall inte de som kommer komma för att de bor nere mot linköping och då är det svårt att bara åka och hälsa på när båda jag och min bror har saker att göra varje kväll :P det känns som att jag inte kommer att få en ledig kväll nu på skitlänge, det är ju lite tråkigt men jag vetju ellefall att det ska bli roliga grejor som jag ska göra :) först så drar vi till marmar och morfar och ska fika där först och sedan drar vi till oss för att sedan äta middag men det kanske blir utgång för mig ikväll :) men får se det eftersom att vi har släkten här och jag vet inte hur länge de stannar menmen det ser vi då. jag hoppas att ni andra mår bra. jag mår vell sådär men man kan inte alltid må bra så enkelt är det ! just nu ska jag nog börja resa mig upp från soffan och datorn för att sedan göra iordning mig, jag tror att jag kommer att fota väldigt mycket idag men då kommer bilder upp senare <3


kram kram


finns man ?

det känns som att ingen tror att jag klarar det..jag kommer att göra det sedan så kan ni bara säga vad ni vill när jag har gjort så ser ni att jag kommer att komma till toppen !!





foto: jag men fixad
 denna bjuder jag på

pengar för en blogg !!

hittade en länk så nu kan man ju tjäna pengar för att blogga.hoppas att jag har gjort rätt nu men det är inte säkert för att tekniksaker är ju inte min grej riktigt..


REGN :(

idag så regnar det och just när jag ska sluta tidigt i skolan, så jävla roligt man kan ha då... nej aldrig men jag vet inte vad ja ska göra nu när det regnar. Linneas mamma var skit snäll för att hon skjutsade hem mig för att det regnade och hon skulle ändå hämta linnes men det var verkligen jättejätte snällt !! ska tacka henne i  morgon :) just nu tittar jag på 16 and pregnant och det är ju inte det nästa programmet för att de vet ju inte hur de ska ta hand om sina barn och pojkvännerna bara skiter i sina flickvänner och nu gjorde de precis slut nu när hon precis har fött deras barn.. menmen jag fattar inte och det gör vell inte ni heller.


SKOLA ! BLÄÄÄ

hejsan, nu har skolan börjat. Den gjorde de idag så nu börjar jag att blogga ordentligt oxå för att nu har man ju mer tid när skolan börjar för att man har ju inte direkt så mycket att göra efter skolan om jag inte åker till **** men nu har jag ju börjat nian och det känns skit konstigt ! men det är skönt för att nu har jag ju bara ett år kvar på söderfjärd och sedan börjar man första ring och sedan är jag nästan student !! haha men det tar ett tag. fick just nu ett samtal av några killar som busringer...hahha vad dåliga de är :P haha måste verkligen bli bättre på det ! kram kram <3

vill veta !

är det bara jag som har tänkt på detta: vilka kommer på min begravning, vilka skulle verkligen bli ledsna, vilka älskar mig verkligen ?? jag skulle vilja testa att dö men sedan vakna upp för att veta vilka som verkligen bryrs sig..


leva ..

alla barn har rätt att leva, både fattiga, rika sjuka alla verkligen <3


idag !

idag blir det bara en deg dag hemma tror jag, har inte så mycket att göra. jag ska åka till stallet men jag skuter upp det hela tiden så nu måste jag åka ut runt fyra-fem, hehe. som tur e får jag skjuts av christel så att jag slipper tänka på det. jag ska rida med henne oxå så det är perfekt men nu den  tiden som har gått innnan jag vaknat så har jag tittat på skönheten och odjuret. den var bra för att sist jag tittade på den var jag ju typ sex år så ja jag tyckte att jag borde se den. jag vet inte vart vi ska rida men det får vi se vart det blir. man vet aldrig vart man ska rida innan om man rider med en annan. jag ska rida castor så det ska bli kul, det var åratal sedan jag red den ponnyn tyvär men nu ska jag gör det IDAG !!

igår vart jag först skiträdd när det började åska men jag vart så trött så jag orkade inte bry mig mer om det. men det var ju inte lite det oskade och blixtrade, det var ju länge sedan det var eller ja det kanske var det när jag var borta men för mig var det länge sedan. jag hoppas att alla människor och hus klarade sig för att det skulle ju inte vara roligt fall om det började brinna huset och så måste man gå ut och vänta på brandkåren i spöregn. jag skulle ellefall inte vilja vara med på det. tur att det inte hände mig. gud vad jag snakckar nej nu ska jag nog sluta om jag kan men det blir vell snart ett till inlägg men här får ni en bild på den underbara ponnyn som jag ska rida idag!

puss o kram




bild: castor / trött polle efter ett ridpass
Foto: jag

har tråkigt ..

DU HAR:

(X) Mamma
(X) Pappa
(  ) Styvmamma
(  ) Styvpappa
(  ) Styvsyskon
(X) Bror
( ) Syster
(  ) Brorson
(  ) Systerdotter
(X) Mobiltelefon
( ) Eget badrum
(  ) Swimmingpool
(  ) Hot tub
( ) Gäststuga
(X) Dator
(X) TV

TOTAL: 6

( ) Större säng än normalt
(X) Mer än fyra par skor
(X) Solglasögon
(X) Klocka
(X) Mp3 spelare / Ipod
(X) Ett fungerande PS2
(X) Ett nintendo Wii
(  ) Xbox som funkar
(X) Nintendo 64
(  ) Gameboy
(  ) Gamecube
(X) Nintendo DS

TOTAL: 8

(  ) Pokerbord
(  ) Basketkorg
(  ) Hockeyspel
(X) Biljardbord
(  ) Pingisbord

TOTAL: 1

(X) Nattduksbord
(X) Stereo på rummet
(X) CD- spelare
( ) Har något klädesplagg från Abercrombie & Fitch
(X) Dina föräldrar har gett dig ett bankomatkort

TOTAL: 4

(X) Jobb/ sommarjobb
(  ) Shoppar minst en gång i veckan
(  ) Har dyr parfym
(X) Msn
(X) Kamera/ videokamera
(X) Telefon

TOTAL: 4

(X) Skooter, fyrhjuling eller moppe
( ) Gitarr, trummor eller keyboard
( ) Något annat instrument
(X) Varit på en kryssning'
(X) Rest utomlands
(  ) Haft en personlig tränare
(X) Dyra smycken
(X) Träffat en kändis

TOTAL: 5

(X) Platttång/ locktång
(  ) Har 1000 kr på dig just nu
(X) Rest i Europa
(  ) Varit på Hawaii
(  ) Varit i Asien
( ) Varit i USA
(  ) Varit i Australien

TOTAL: 2

(X) Föräldrar har bil
(X) Husbil/ Vagn
(  ) Fler än 3 bilar

TOTAL: 3

(X) Hemmagjord mat nästan varje dag
( ) Har suttit i en limousin
( ) Har suttit i en helikopter
( ) Äger en videokamera
(X) Egen laptop
( ) Egen dator

TOTAL: 2

MITT RESULTAT: 35 PRECIS

1-25 Ghettokid
26- 35 Vanlig
30- 40 Bortskämt brat
41 + Överklassens snobb

ROSLAGSLOPPET !!

hejsan !

idag har jag vart på sjön när det var sol och tog massor av fina bilder för att jag vaar hjälp-reda på roslagsloppet och för er som inte vet vad det är så kan jag säga att det är en racerbåt tävling, min pappa är med där det är därför jag hjälper till. jag vill inte skryta men han var då med i kändis klassen och det är den klassen som han startade med en man som heter hasse strandman. sedan så de som får åka i det loppet måste då vara en kändis så det vart en vinnar middag med PETER SETTMAN, ROBERT ASCHBERG och STEFFO TÖRNQUIST !! orkar inte skrev mer för att ja..

ha en trevlig lördagskväll nu !!

soligt

HATAR DIG !!

fan jag hatar dig. du sa att du skulle ringa mig, du har aldrig gjort det när du har sagt de. du säger att jag ska säga saker till dig men du kan inte säga något till MIG !! jag ger dig presenter men du ger mig aldrig, tror du inte att man har tröttnat jävligt mycket. du tror att jag är en jävla andrahandsperson !! men jag kan bara säga dig att det är jag inte och jag slutar att ge dig presenter även fast du säger att du ska ge mig, jag slutar att ringa dig och fråga fall om vi ska göra något !! jag slutar heltd enkelt att försöka nu för att jag får inte ett jävla dugg tillbaka !! vi har ingen vänskap längre !!


hej då din dumma j*vel !!



linus !

haha vi hade det så jävla roligt igår !! vi gick hem till linus sedan senare på kväll för att vi skulle slagga där. så vi trog hem till honom men vi hade fett otur för att i början så skulle vi hyra en film på hans box men vi hittade aldrig koden så det slutade med att vi tittade på titanic , den vart klar typ fyra halv fem och då gick vi och lade oss och sedan vaknade vi halv två, två. sen när vi hade ätit drog vi ner på stan och åt en bullängd som vi fick av Calle på bagarn och när vi var klara med den så vart vi ju hungriga så då vart det ju bara att gå till Sp10 och där fick vi varsin gratis Cola så inget vi åt nere på stan betalade inte vi utan vi fick det GRATIS ! så jävla tur man kan ha då <3 nu e jag hemma och tar det lugnt :P hörs sedan ..

puss o kram


SOVA !!

hejsan !

inatt / morse sov jag hos Disa med Simon, så jävla kul vi hade det !! men jag fick lite problem för att jag började att frysa och jag hade ju endå två tecken..hmmh. men vi tittade på last song innan vi gick och la oss men vi glömde bort tiden  så när vi somade var klockan 5 sa Disa.hehe. men vi hade det kul men jag satt ju typ och lipade i slutet av filmen för att det var ju så sorglig.. men ikväll så ska vi träffas oxå men då ska linus och kanske eddie med och fan vad kul vi ska ha det då !! <3 jag tror inte att jag har så mycket mer att säga eller jo jag var i stallet idag och var barnvakt, det var kul men lite jobbigt oxå men vad gör man inte för att vara snäll. just nu så har jag hjälpt till med efterrätten och jag vet inte vad det ska bli men jag började med att lägga träspett i vatten ooch sedan trä på jordgubbar och marsmallows ( kan inte stava ) men sedan har jag inte gjort så mycket så nu väntar jag på att min mamma och brorsa ska komma hem så att det blir middag och sedan utgång !! men just nu så sitter jag och tittar på ROBIN HOOD ! <3 länge sedan man såg den, hoppas att den är lika bra som man kommer ihåg den. puss o kram



MALLORCA..HEMMA !!

så jävla skönt att vara hemma !!

kom hem tre i morse och somnade sedan kl halv fyra..blev väckt av att mamma inte kunde gå tyst i trappen.arg. men jag kunde som vanligt inte somna om när jag har bliit väckt så då gick jag ner till köket och då hade min pappa köpt färska frallor så då vart man ju genast gladare. sedan åkte jag till stallet med filippa och var där med chrsitel och vi hade det skit kul, gick runt och sjöng låten FANTA & ROSE..så jäkla bra låt.. men nu ska jag titta på en film och sedan ikväll var vi oxå och tittade på mina kussiners kattunge, så söt den var <3


go natt då !!

<3 bilder kommer en annan gång