ny blogg!!!

------------------> www.cornalia.blogg.se <-----------------------
detta är min nya blogg! börja följa den istället!! :D

stallet next... ---->

hejsan, snart ska jag bege mig till stallet. idag är det träning som står på schemat och ja jag är ju inte super taggad men jag slipper tänka på allt plugg som jag har denna vecka. hej plugg vecka. nej men när jag kom hem från skolan så har jag pluggat och ätit så sjukt mycket så min mage är som en ballong nu. så när jag kommer hem igen så ska jag plugga mer :) ne nu kom min skjuts så hare så länge! :)

Jag är den jag är.

˜jag är den jag är, gilla mig för den jag är och ingen annan˜

inte min tid just nu.

vet inte vad det är men jag har verkligen inte tur just nu. jag skulle bli hämtad idag efter skolan men då vart det knas så jag skulle gå till bussen men den gick inte förrens en timma om man skulle ta den lätta och smidiga bussen till täby centrum.. då sa mobil-appen att jag kunde ta roslagsbanan så vrf inte sa jag liksom och knappade in vart jag skulle på gpsappen( alldeles för många appar på mobilen..) så då går jag efter den men går i en evighet för att jag lyckas att gå helt fel.. blää för det men ja jag lyckades iaf men till slut efter 20 min! så hittar jag tåget och då hade jag missat mitt tåg för länge sedan så jag fick vänta på tåget i 20 min till! så ja men sedan så kom jag väl till täby centrum tack vare att jag hade min kompis i luren och sjukt bra musik i öronen :) skolan ska vi inte ens snacka om idag. blä för den men i morgon kommer min BEBIS hem! :) YEYH!

detta lov.

ja vad ska man säga om detta lov. det har varit grymt och det har varit tråkigt och allmänt blää. jag har haft fina vänner vid min sida, kommit närmre med vissa och glidit isär från andra också. jag har förstått vilka som man inte kan lite på längre och jag har förstått hur allt ligger till här i vaxholm. men jag har också lärt mig nya saker fast det gör man hela tiden bara det att man inte tänker på det. jag har spenderat dagarna med min mormor och morfar, min häst, mina kompisar, vart i göteborg med dem sköna brudarna, garvat så att man får kramp i magen, gjort en polisanmälan, ätit godis i mänger, haft det kul, haft det sådär men jag kan inte klaga! nej nu ska jag sluta tråka för att nu ska jag ringa min killkompis och snacka med honom min lilla kramiiis :) och sedan blir det film kväll med familjen, ska se tre musketörerna. sedan så är min lilla polle lite täppt i näsan och är en liten sjukling men vi får ett mess ikväll och ser vad hon har för temp då :) hejdå!! ha det gött!!

kaos dag..

hejsan. denna dag har varit bläää för mig. jag började med att jag försov mig och missade första bussen jag skulle med så jag får vänta en timma till, väl på bussen som jag väntat på så fanns det knappt plats men hittade en. jag kommer till roslagsnäsby och där så åker buss ****** ifrån mig! och nästa buss gick om en och en halv timma!! hatade det så jag ringde till mina föräldrar som inte är hemma utan i alperna sedan till morfar och sedan till SL! jag var sjuk arg när jag pratade med sl och han sa att han förstod mig och blablabla.. han sa att han kunde skicka en taxi men då skulle SL bara stå för 800kr och det kostar typ 2000kr! dit jag skulle.. så jag vart skit sur så jag fick åka hem igen. och tack vare detta så har ju det tagit mer än halva min dag så idag var det inte min dag om man säger så.. men jag gjorde en anmälan till SL. så jag ska testa att komma iväg i morgon med och jag måste iväg då! dumma SL ...
orkar inte skriva mera idag.