borta !!

nu kommer det bli en blogg paus för att jag åker på konfa läger !!

många KRAMAR <3

glad midsommar !!

hejsan, det gick inte att blogga så mycket igår om jag ens gjorde det.. igår så trillade jag av hästen så idag har jag då ätit ipren och volttaren för att idag är jag hos min underbara HANNA och vi ska fira midsommar med hennes familj eller ja vi gör det ! där hon bor ät i SALA och det är skönt att vara här för att man blir så avslappnad för att det är inte en stor stad där det händer så mycket så det är mysigt ! jag drar iväg på kofa läger på månag och är borta då så vi får ens se om jag kommer att blogga då men annars så bloggar jag från mobilen. ja kommer att sakna alla sjukt mycket och det kommer att hände roliga saker medans jag är borta så det är ju lite tråkigt :( men vi ska snart äta. jag har ätit sjukt mycket idag så jag blir överjödad verkligen. hanna och jag kommer att rulla fram som små bollar sedan. hanna har ju dessutom bakat en jättejätte god aftereight kladdkaka och den ska bli så sjukt god att smaka på..mmmhhm. men ja vad mer ska jag skriva, jag laddar in bilderna när jag kommer hem och det måste jag verkligen göra !!

kanske blir mer inlägg fårse för att jag träffar ju inte hanna så mycket tyvär.. :( så vi får se..


puss o kram skumbanan <3

hstarna-195

soligt !

den verkar vara en vacker dag idag. har inte hunnit gått ut en. fy på mig. men jag har ju inte kunnat för att jag tvungen att fixa några grejor som tex usb till stall-kompisarna :) jag är grymt dålig på att ge usb till folk och det måste jag verkligen bli bättre på, fy på mig asså. idag ska jag åka till stallet, träffa disa och sedan packa för att jag drar till sala i helgen för att träffa min underbara HANNA sedan när jag kommer hem så är jag ledig en dag och sedan så åker jag på konfa läger :) ska vell bli oligt men det har hänt eller deet kommer hända några jättejätte roliga grejor när jag är på konfaläger så jag vill inte åka samtidigt som jag vill det menmen. min snälla brorsa ska skjutsa ut mig till stallet för att jag ska rida *beljano* sedan så åker jag hem men jag måste fixa några grejor där oxå !

puss o kram skumbanan !!


dagen..

hejsan, idag har jag först träffat Lina J. vi gjorde sällskap på bussen på väg till rimbo för att udag var jag hos min hopptränare och red hennes hästar för att hon ville att jag ska göra det. det var roligt ! men jag skriver mer sedan för att måste gå och packa till konfan !! <3
 konstig bild

blogg.se

när man klickar in på den sidan så står det ju nu om twilight- bella och det hon skriver tycker jag att hon har rätt om för att jag var själv där och de bara skrek och man hörde verkligen ingenting och hon hann ju knappt säga något för att då kom det antingen en bild på twilight- jacob eller något annat hände så jag håller med henne att fan kan visa mer respekt för dem !!

kram

p.s

ni får tycka att jag är knäpp som tycker detta

friends

varför kan ingen bara vara sig själv.

det är så himla många tjejer som försöker att vara något annat men de lykas inte.. det är inge fel på att vara sig själv för att man älskar en bara mer om man bara är sig själv och inte någon jäkla fjortis eller något annat för att det kommer inte att funka i längden. tro mig. inte för att jag vet men ändå. jag har sett så många som har misst sina vänner på det sättet så var er själva säger jag bara. en sann kompis ska tycka om dig för den du är och inte för att du är någon helt annan för att få är de inga riktiga vänner !!


bild ?

 glad häst
 ska träffa denna tjej i morgon !! <3

föräldrar ??

vart är mina föräldrar ?? jag får inte tag i dem eller någonting :O
de är helt enkelt bort eller !!

hunnit ?!

hejsan, jag har haft eller jag har INTE haft tiden till att blogga tyvär för att igår så var jag på hovet och såg twilight grejorna orar inte stava.jobbigt.det var mycket skrik från folk men samtidigt roligt att få träffa dem !!

idag så började dagen med att det skulle komma hem polskor som skulle städa vårat hus och då så vågade inte jag att vara hemma så det var bara för mig att gå upp kl 7 och det var jobbigt. sedan så åkte jag, pappa och min bror kristopher och köpte snickar kläder till kristopher och när vi var klara med det så åkte vi till pappas jobb. när vi kom dit så började jag att arbeta med papper och det var skit tråkigt !! men jag tjänar ju pengar så det ät ju bra såklart !! sedan åt vi när jag vart klar, köpte glass också men ni akn inte tro detta, jag vart hörtig och gick ut till stallet hemifrån mig och jag var inte alls trött nät jag kom fram.när jag kom fram så hälsade jag på hästarna för  att sedan så skulle jag åka ner på stan med christel och där var vi och köpte glass och gick runt och hade det roligt. vi träffade en kompis till christel som tyckte att vi skulle köpa ännu mer glass men hos deras kompis Elli på resarö så vi drog dit. vi åkte först till christel och bytte kläder till henne. sedan var vi där länge och hade det roligt. sedan skulle vi hem till mig men vi fastnade och åt middag med hennes föräldrar och nu så sitter jag här och är trött efter dagen. men roligt hade vi ellefall. men jag har blivit i tvingad grymt med vatten för att christel tror ju att jag ska svimma hela tiden för att jag bara gjorde  det när jag var på tävling med henne och MLI menmen det visar ju ellefall att de bryr sig om mig som vissa andra INTE GÖR !! hoppas att ni vet vilka ni är men det är inte bara därför jag är arga på er utan det är en mycket värre grej och detta är ingenting med det som jag verkligen är arg över. hoppas att ni förstod dett NU !!

kram kram

inga bilder vaaart tagna idag så ni får en gammal dåra <3


20 Juni 2010

idag så ar jag inte hunnit så mycket, dagen började med att jag började läsa för att jag inte hade något att göra :) men sedan så vart det ju bara tråkigt så jag och mamma och pappa började att gå ned på stan men jag ville inte gå själv med dem så jag bjöd med mig disa ner. vi hade ju såklart med oss kameran så bilder kommer lovar jag. sedan så ska ni få en bild som jag lovade vad min mamma hade köpt för kläder. idag så köpte jag också ett par skor som jag hoppas kommer att komma till användning !! men det vet jag att de gör :) när vi hade komiit hem från stan så var vi mätta för att vi åt lunch nere på magasinet och då vart det pannkakor :P det var riktigt gott.mmhh. när vi som sagt kom hem så tittade vi på dear john på tv:n och den vart grymt bra sedan vart det en annan film som jag inte vet vad den heter och den vart inte alls lika bra. snart ska jag bege mig iväg för att jag ska träffa linnea snart för att vi ska snacka lite om i morgon och bara träffas !! ska bli kul sedan får vi se fall om någon annan hänger på men här kommer bilderna från idag !

kram kram <3

någon båt som vi satt och tittade på
                     disa dansar 
blommor
skorna fick jag idag,det svarta läder armbandet fick jag när jag fick min klocka och mina kläder också tack så hemskt mycket mamma !!         

idag ?

idag vet ja inte vad jag ska göra på dan ? linnea skulle komma hem idag från hennes landställe och då skulle vi träffas för att prata om i morgon och sedan bara prata. fan vad kul vi ska ha det i morgon <3


detta är hemskt !!

det finns ett jätte mysigt fik i norrtälje som heter en liten smula och det har hänt en jätte hemskt sak om det fiket !! det har gått i konkurs stod det i tidningen :´( de har ju så jävla goda saker där. här kommer lite bildder därifrån !!




de får inte stänga för att jag älskar ju detta cafe´

kan inte sluta !

kan inte sluta vill bara lägga upp massor av bilder !!

nike
straus o nike
fågel som ville bli fottad idag !!


kag skiter i om ni inte tycker om bilderna !!

shiit

vad ska mna snacka om, jag vet inte vad jag ska skriva men jag vart sugen på att skriva så ja :)

i morgon vet jag inte vad jag ska göra men jag hoppas att jag kommer på något roligt !! man vet inte vem man ska ringa och man vet inte fall om man orkar göra något heller eller vad det ska bli för väder menmen jag skriver ett inlägg i morgon om jag hinner och då säger jag vad jag har gjort/ ska göra !! men just nu så sitter jag och lyssnar på robert pattisons skiva som jag inte ens visste att han hade en :P men jag hoppas att den är bra men hittills så är den lite underlig :S

min grymt snälla klasskompis LINNEA KLING har bjudit med mig på hovet för att träffa bella och jacob från twilight !! och det ska bli så jävla roligt och jag som inte ens hade tänkt att gå :P menmen man kan ju inte direkt tacka NEEJ !! tackar linnea <3

 bella och jacob

bilderna från idag !!



hann tyvär inte ta så mycket på stället för att jjag glömde titta hur mycket batterier jag hade kvar tyvät.. men men jag är grymt nöjd med bilderna

strömingsholmen !!

hejsan allihopa !!

idag har jag varit på strömingsholmen med pappa. det var roligt för att det var fint väder och man fick färg och sedan så hade vi tävlingar och det var så jävla roligt för att jag vann ju på lotteriet och då vann jag tre vin flaskor.hihi. jag dricker inte vin, dels för att det är äckligt. sedan så vann jag oxå på tipspromenaden och det var ju oxå roligt och då vann jag en peak väska som jag redan har, ett usb och någon konstig nyckelring tyvär men det var ju riligt men dock så vann vi inte på femkampen men vi tävlade ju fan mot vuxna som är så mycket äldre och vi skulle vara minst fyra men vi vart bara tre i mitt lag och vi vart dessutom bara barn så vi var duktiga ändå och även fast vi kanske inte vann så hade vi det ju roligt ellefall.. haha. men ni ska få bilderna i nästa inlägg jag ska bara ladda upp bilderna !!

kramar <3

har så jävla rätt

Varför skapar man liv när det ändå ska dö?

Varför blir man kär när man bara blir sårad?

Varför skaffar man vänner, när man ändå förlorar dom?

Varför skrattar man när man vet att man måste sluta?

Varför sover man när man ändå ska vakna?

Varför bygger vi upp oss ett liv, när ändå en dag allt kommer att ta slut?

Varför blir vi sårade, när vi inte kommer över det?

Varför är vissa fula och vissa snygga?

Varför är vissa bitchar, och andra världens snällaste?

Varför är vissa fiender och vissa vänner?

Varförär vissa dåliga och vissa bra?

Varför är vissa singlar och andra tsm?

Varför lever vissa i lycka, och andra i helvetet?

Varför blir vissa älskade av någon, när andra inte blir det?

Varför har vissa vänner, och andra inte?

Är det något fel på dom som inte har något?

Är dom andra bättre bara för att dom har allt?

Varför är allt fel?

dåligt ?!

hej, idag har jag vart på ridläger och det gick ju bra men jag ska ta kort på mina kläder och min klocka som jag fick av mamma och lägga in här snart så att ni får se den eller ja dem. :) jag kom på att jag inte hinner ta kort på dem idag för att jag har inte kameran hemma men då får ni oxå ett kort på mina glasögon !!

puss o kram skumbanan <3


bilden

jag glömde en bild :P

 tråkig bild = tråkigt väder

vacker dag ??

nej det kan man inte säga men jaja. idag så har jag ju vart i stallet som jag sa att jag skulle göra. det var inte så jätte roligt för att vi var tvungna att städa hela stället och det sög ju ! men efeter stallet så drog jag hem till sara men innan så skulle jag hem och byta kläder och gissa vad ?! jag fick en NY klocka som var ljusblå av min snälla mamma, jag visste att jag skulle få den men visste inte när. så jag vart ju grymt glad ellefall. så skjutsade min pappa mig och sara hem till henne och dit kom oxå filippa :) men nu så ska jag och sara titta på film. filippa kunde inte för att hon skulle äta middag med sina föräldrar på hotellet. men sara och jag sover hemma hos mig och vi ska på ridläger i morgon och det ska vell bli roligt så det vart ett litet inlägg idag menmen ni får stå ut..

många kramar <3


oväder..

vaknade av att det blåste som bara den utanför fönstret.tråkigttråkigt men jag lyckades somna om och så höll jag på tre gånger typ men nu är jag vaken och ska gå och äta frukost med mamma och pappa sedan så drar jag nog till stallet för att jag måste fixa inför i morgon som tex tvätta och städa mitt skåp för att vi har ju ridläger i morgon och det är första degan men jag gör ett till inlägg senare idag.

kram kram


STUDENT !!

hejsan , idag har ju jag såklart gått i skolan och sedan så när vi skulle ha NO så funkade inte filmen så vi hade ingen NO idag men jag skulle endå inte vara med på sista lektionen som då var NO för att jag skulle se när min kussin sprang ut när han tog studenten idag. det var inte alls så roligt som jag trodde att det skulle vara men GUUUD  vad jag längtar tills jag tar studenten för att jag ska då slippa skolan som jah är grymt små arg på men men vi har ju SOMMAR LOV PÅ TISDAG !! det ska bli roligt men det är skönt för att jag går ju inte i skolan på måndag för att jag är ledig och det ska ju bli grymt skönt :P när ja farfar min bror och tina skulle gå till bilen så hittade vi en liten damm/pool som man kunde gå på stenar som låg där i och om man känner mig rätt så måste jag ju göra det såklart. men jag tänkte att jag har ju gummistövlar så jag kan ju gå i men då halkade jag och trillade I och då kan man säga att vi garvade. vi begav oss hemmåt och jag bytte kläder och sedan tittade jag på tv med täcke och sedan så kom mamma hem med kläder till mig lägger upp bild på de i morgon och då bytte jag om till dem och åkte sedan på student mottagningen och nu är jag hemma och ska snart nattinatta :D många kramar puss puss


en vanlig dag

min kära lilla ponni !! <3

idag har vell det  gått rätt långsamt. det är verkligen inte roligt i skolan när man vet att brorsan har skolavslutning idag och vi har det om en vecka !! det är ju sjuk. men vi börjar ju senare ändå. Filippa vill att jag ska börja bloggaa igen så jag kanske gör det då. men vi får se hur det blir med det. senare så ska jag ut till stallet och vi ska ha program ridning och jag kan inte programet så det är vell bara att börja öva snart kännar jag. men jag orkar inte det ellefall inte nu. i helgan så har vi haft allsvenskan i ponny och det gick super. jag kom 2:a indiv. och sedan etta med laget och 3 totalt av alla tre omgångar !! så jävla stolt jag e men i lördags så svimmade jag men det kan vi ju berätta om en annan gång för att det är en lång historia men vi synes !!