BORTA

kommer vara borta ett tag, orkar inte rata mer :´(

hemma !

hejsan !

nu är jag hemma, jag har en tillfällig design nu, vet inte när den riktiga kommer upp. det får bli en överraskning. hihi x)

jus nu sitter jag och tittar på en jätte konstig film som heter typ SHERDIL, vet inte vad den handlar om.

det gick vell bra i skolan men jag hade det så tråkigt bara, vissa av tjejerna var roliga idag och vissa var jätte tråkiga.. hur ska de ha det ? :0 be happy  !!




FOTO: vet jag inte men det var min kamera x)

nu

nu drar jag till skolan men jag måste först prata med papp för att han är hemma nu ! <3

jaha

då har man sett klart på gossip girl men skolan börjar inte förrens om typ en timme ändå så ´jag måste hitta på något för att det är tråkigt att inte göra något :(

innan skolan :)

hejsan !

denna morgon startade  bra, min kompis ringde hem och sa att jag hade håltimme på språket, tror du att man hade det stressigt innan eller ? men nu har jag tid på mig så nu ska jag nog se något avsnitt av gossip girl och sedan bege mig till skolan för att jag måste vara där senast tjugo över tio så tid har jag mycket av just nu. vi har inte så mycket i skolan just nu men det kommer, vi har ett matte prov på fredag som jag kan och sedan så har vi typ bara prov framåt men vissa prov är det roliga ämnen och det är inget att plugga till så det tycker jag är bra :) hoppas att vi inte får någon SO läxa idag för att jag orkar inte med det idag !!


ha en bra dag i skolan om man kan och sedan så hörs vi senare <3




FOTO: jag

idag !

idag har jag jobbat hela dagen !! det började kl 7 och då kan man ju säga att jag var trött i morse :0 men jag har jobbat till ja jag vet inte men det gick bra ellefall, sedan efter det så hade jag träning för AK det gick super, det har verkligen aldrig gått så bra för oss som idag ! Funny var en så duktig flicka idag ! men efter det så tittade jag på när de andra tränade och sedan hjälpte jag till lite men sedan kom pappa så då var det ju bara att åka hem med honom för att han hade det brottom för att han skulle på hockey match med brorsan, så nu sitter jag här hemma typ helt själv och jag gillar verkligen inte det för att det blåser ute och då prasslar det utanför mitt fönster :S men mami kommer hem om typ en timme , vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess men jag ska nog ta och fixa mina naglar och sedan bara ta det lugnt för att jag är nog sjuk tror jag, FAN jag kan inte vara sjuk nu !! jag får verkligen inte det för att jag har inte tid med det tyvär ... men jag ska till skolan i morgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig men jag kanske ska ta och välja några nu så att jag slipper det i morgon för att då kan jag sova längre och hur kommer det sig att man älskar att sova just när man måste gå upp ?! mendet är vell att man måste gå upp och då vill man verkligen inte !

glömde säga att det var jag som tog foto som är på inlägget om SNELLE FÖRÄLDRAR !!




FOTO: en blogg


snelle föräldrar !! <3

hejsan !
igår kom min mamma och papppa hem med filmen KLARA som jag är med i, schampo som jag verkligen älskar ! det luktar så jävla gott, hårborste som gör att man får volym, älskar den med, ett armband !!

idag kom mamma hem med en skitfin väska som man kan ha till allt, den är lagom stor och passar till allt ! om ni vet vem blondinbella är så. hon har designat 100 st väskor och en tjej som jag känner fick tag i två och då tog mamma hem den på prov idag ! jag tror faktiskt att jag ska ta den för att den passar till allt och sedan är den typ ljusbrun med "guldspennen" <3 älskar min föräldrar !!



vet intee ?

hejsan !

utgången igpr var inte som jag hade trott att den sulle vara, det var jätte segt osv. men nästa gång måste de fan bli roligare !!

idasg vaknade jag kl halv ett och sedan så åt vi för att jag sov borta i natt. när jag hade ätit frukost med tjejorna så gick jag vidare till stallet, fixade hästen och sedan så red jag, hon var helt galen ! orkar inte berätta varför men jag kan säga att hon är ju ett sto men sedan så träffade jag världens sötaste hundvalp, min kompis MLI´s mamma har skaffat en collie valp eller någor men den var jätte söt. MLI har ju en hund men den är ju vuxen nu men den är oxå söt, älskar verkligen såna hundar !! nu sitter jag hemma och tittar på tv och sitter vad datorn som ni kanske märker. jag ser på LIFE OF RYAN : WEEKEND BREAK ! den serien äger, haha synd att han redan har en flickvän och är för gammal för mig men ålder gör inget för mig :P x)




FOTO; jag, mallorca

FREDAAAG !!

hejsan !

idag var det skola, vi hade en bra dag i skolan men tråkig, ikväll blir det träning till 20.00 för AK och sedan så åker jag hem och fixar mig för att ikväll blir det UTGÅNG !! fan vad kul det ska bli, hoppas jag :) men vi hörs senare för att jag måste göra några saker  :)

hemma :)

nu är jag hemma från skolan ! det var en as seg dag..den kan nog inte bli sämre asså, jag vet inte varför den var långsam men fan vad tråkig den var ellefall :0 lillan min kompis ska hjälpa mig med min blogg sedan och fixa till den så nu måste jag bara hitta bilder så jag kan göra en header och sedan så skulle lillan vara jätte snäll och fixaa en design till mig, TACK SÅ JÄTTE MYCKET <3 men hörs senare måste börja leta nu :)

..



FOTO: en blogg

justin :0

hittade den på min kompis blogg, jag håller med. jag blir äcklad av att se denna på honom :O



FOTO: min kompis blogg


DÖD ? :0

det känns som att min kropp är helt död, den vill inget idag. hoppas att det går över men jag tror nog att jag börjar bli sjuk :( det får jag inte bli verkligen ..

idag börjar jag min lektion 09.40 och det är SO, vi ska typ ha läx förhör och jag har inte pluggat !! asså jag måste verkligen börja satsa på skolan men min so lärare gillar jag inte. men jag hoppas att jag kommer  bli bättre men hon kan ju inte ge mig och mina klasskamrater typ 20 frågar + enomgången som vi hade igår till läxa idag. man hinner ju inte plugga på en dag, det är ju mycket vi ska kunna menmen jag satsar mer på provet som kommer att komma då i SO för att jag måste bli bättre i det ämnet, jag tycker om ämnet men inte läraren och då blir det ju ingen rolig lektion och om man försöker fixa det så blir det ju bara kaos med läraren.. så jag skiter i henne.



FOTO: google

städa ..

hejsan !

idag har jag städat rummet för att vi slutade 14.15 så jag hann det :) inte det roligaste man börjar med när man kommer hem men kläderna var ju överallt i rummet !!

idag i skolan så var jag så jävla glad, tror för att jag var trött. jag garvade hela tiden !! jag garvade precis åt allt men vet som sagt inte riktigt varför för att så kul har vi ju det inte i skolan som sagt och speciellt inte nu. jag tänker inte berätta om det höär på bloggen för att det är inget som alla behöver veta !

senare ska jag till stallet, där ska jag hjälpa MLI och jobba med henne i stallet men det brukar bli att jag vaktar hennes hund och leker med den, sedan så¨ska jag rida för johanna idag. hoppas att det går bra för att jag är inte på topp nu !




FOTO: jag

läser !

en blogg som är värd att läsa är denna blogg, paulina heter hon och hon är sjukt snäll !!

www.paullinas.blogg.se

film

ikväll var det nnågra som var hemma hos mig, vart så jävla arg på två av dem för att de har geggat ner våran soffa spom vi har framför tv:n så nu är det choklad i den. de ska FAN aldrig få komma hem till mig igen för att de bara kom hem och började äta godis ! visst det är ok men inte att gegga ner hela soffan som jag sa att de INTE fick göra men de är ju killar så de fattar ju inte sånt dock. men aldrig att ni ska få komma hem till mig mer !

SLUT !

hejsan !

idag var jag på träning terräng ( vet ej hur det stavas ) det gick super. funny var så jävla duktig :) en stjärna får hon av mig idag fast det får hon från igår oxå för att va hade allsvenskan och det gick sjukt bra för vårat lag men vi kom ellefall 5:a av 13 lag så det var bra kämpat :)


FÖRLÅT !

har varit dålig på attt blogga men jag har haft skola vetu och vi hade NOprov. de gick vell sådär. inte de bästa prov som jag har gjort menmen. bättre nästa gång hoppas jag :)idag har jag varit på häst affären med pappa och det blev ett täcke snoddar och ett schabrak som är till  allsvenskan efter som att vi har första lagmatchen i morgon <3 så sjuk nervös jag kommer att vara i morgon men det kommer att gå bra för oss. 

foto : EN TRÄDGÅRD, KOMMER INTE IHÅG VART




sång

titta på denna tjej. man tror inte att hon ska ha den rösten !! klicka nedanför

http://www.youtube.com/watch?v=hWBoyoaIuAE&feature=fvst

HEMMA !!

hejsan

så jävla skön skoldag. vi skulle ha haft typ läxa i SO och sedan i HKK men vi slutade kl 12.45 för att vi har varit med norrbergets nior och det var vell helt ok. men det var typ massor av snack som vi hade tillsammans med dem och två killar från västkusten.

den ena killen berättade att hans pappa dog när han var 2 och då började hans mamma att supa jätte mycket och dór då senare när han vart 15 år på grund av det. han har hållt på med fotboll och norge finland brasilien och sverige och spelat i landslaget ! har aldrig hört talas om honom men ska försöka att googla på honom. han har dessutom spelat in en skiva och jobbat med barn och är kurator och han har sjukt många utbildningar. nu har jag googlat på honom och här kommer en bild på honom :)



FOTO: google


SKolan !

hejsan !

nu ska jag snart bege miig till skolan. vi ska träffa norrbergets nior. hoppas att det blir kul. jag orkar verkligen inte ha lektioner idag. men men hoppas att det blir kul



FOTO: jag

ni får en konstig bild

Baka !

hejsan !

nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. har ju fotat som ni har kanske märkt med alla bilder men annars så har jag sovit och pluggat hela dagen. om man tar bort plugget så skulle det ha varit en slapp dag men ja. jag tror nog att jag ska baka chockladbollar och en äppelkaka för att det går så himla fort att baka det så varför inte göra två bakverk när man håller på och gör ett ! men jag hoppas att ni mår bra nu. puss o kram skumbanan ! nu så har jag lovat eller ja jag ska försöka att blogga mycket nu ! promis :)



FOTO : google.se


bildbomb !! från idag



FOTO: jag

det får bli de här nu för att blogg.se börjar ju sega nu när man lägger upp så många bilder !! suger verkligen :(

vad ska man säga ?!

det känns som att allt är helt värdelöst just nu...

idag var jag i skolan som vanligt eftersom att nu börjar ju som sagt en ny vecka med nya tag. vi har prov i NO om typ en och en halv vecka och det är sjukt mycket. tycker ellefall jag om ni frågar. så jag har inte ens börjat plugga en så ja och jag har ju så mycket annat att göra denna vecka. hmm. hoppas att det löser sig. men idag så fyller LINNEA år så glöm inte att gratta henne <3 i skolan hände det faktiskt inte så mycket men det känns som att jag börjar bli sjuk :( för att ena stunden så är man ju lagom varm och sedan nästa så är det jätte kallt och det är inte roligt. men brorsan är ju hemma och är sjuk men jag hoppas att det inte är min tur nu. jag har inte tiden till det men jag skulle behöva att vara hemma och bara ta det lugnt men nu är det filmkväll med morsan och brorsan så vi hörs


kram kram